LOGO

dimecres, 18 de desembre de 2013

FINAL DE TRIMESTRE

     

Algunes activitats del Club Montcau han realitzat una mostra dels treballs que han realitzat durant aquest primer trimestre.
Les alumnes de dansa, grans i petites, van fer classes obertes on van ensenyar als familiars diferents coreografies que han ballat durant aquest mesos.
Els alumnes del Taller de contes i l'Aventura dels contes van jugar amb els seus pares a una oca gegant, en què cada casella era la portada d'un dels llibres que han treballat i llegit plegats aquest trimestre, si encertaven una de les preguntes del llibre de la casella podien seguir jugant. 
Finalment, els alumnes de Teatre han representat una adaptació pròpia del conte del Flautista de Hamelín, ho han fet a l'Aula Magna de l'escola durant dos migdies i obert a tots els alumnes que volguessin pujar a veure'ls.El dimecres 11 i dijous 12 de desembre va tenir lloc el 1r Taller col·laboratiu de pares i fills fent una activitat de cuina elaborant senzilles receptes de Nadal. La teacher Laura Belles i el Santi Murillo, cap de cuina, van col·laborar i dirigir junts el taller en anglès.
Aquesta és la primera vegada que el taller es fa conjuntament pares i fills, tot i que el taller de cuina de Nadal és una proposta que es va fent des de fa ja 8 anys.
Moltes gràcies per l’assistència i participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada