LOGO

divendres, 18 de setembre de 2015

INICI DE CURS 15-16. EXTRAESCOLARS

Curs 2015-2016

Des de l’escola, sempre hem volgut potenciar aquelles activitats no curriculars que, amb criteri pedagògic, han donat, donen i donaran continuïtat a la formació integral dels nostres alumnes.
Aquestes activitats també formen part del nostre model educatiu, ja que inclouen la formació i educació dels alumnes en un espai pensat per a potenciar la relació i la convivència en altres aspectes importants de la vida com són, per exemple, l’ampliació de coneixements, la disciplina esportiva, l’aprenentatge d’altres idiomes, la música, el món de la interpretació i altres activitats de lleure en general.
Enguany, destaquem noves propostes com el taller de Robotix, en col·laboració amb Lego Education, o l'activitat deTheatre en anglès.
Les activitats del Club Montcau s’iniciaran el dilluns dia 21 de setembre. Enguany, com a novetat, durant la primera setmana de curs, del 14 al 18 de setembre, totes les activitats extraescolars realitzaran un dia de classes obertes, oferint una petita demostració del que es realitzarà durant el curs. Aquestes sessions estaran obertes a tots els alumnes, encara que no s’hagin inscrit a l’activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada